Foto- en filmpjeswedstrijd

Nieke Voor Web

Verovert jouw foto of filmpje dit seizoen ons Bouwordehart?

Trek jij dit jaar op vrijwilligersreis? Hou dan je fototoestel, GSM, GoPro... in de aanslag!

Ook dit jaar gaan we op zoek naar de mooiste, leukste, zotste foto's en filmpjes uit onze bouwkamplanden. Ontroer ons, verbaas ons, verras ons... win ons hart met jouw foto- en/of filmtalent!

Uiteraard voorzien we weer een mooie prijzenpot!

De hoofdprijs is ook dit jaar een ballonvlucht voor 3 én we mogen ook 2 trekrugzakken van Vaude weggeven. Met dank aan sponsor Joker.

Nieuw sinds 2022: Maak je een reel of tiktok tijdens je vrijwilligersreis? Tag ons @bouworde.vzw (IG) of @bouwordevzw (tiktok) en wie weet trakteert Bouworde jou volgende zomer op een dagticket Pukkelpop!

0X0

Foto? Filmpje? Instagram of Tiktok?

In 2023 delen we prijzen uit aan:

 1. De beste foto
 2. Het mooiste filmpje
 3. De tofste foto op Instagram
 4. Voor de publieksprijs maakt de jury een selectie binnen de inzendingen voor beste foto. Deze geselecteerde foto's dingen dan in onze Facebookwedstrijd (begin november) naar de meeste stemmen van het publiek.
 5. De tofste reel of tiktok trakteren we in 2024 op een dagticket Pukkelpop! Tag ons @bouworde.vzw (IG) of @bouwordevzw (tiktok) en win!

Extraatje? Wist je dat Bouworde lid is van de Internationale Bouworde (IBO)? Voeg ook de #ibovolunteers toe aan je instagramfoto's. Zo maak je ook kans op een internationale prijs!

Emma Bouckaert6

Voorwaarden

Foto- en filmpjeswedstrijd

 • Elke vrijwilliger die in 2023 op vrijwilligersreis trekt, mag foto's of filmpjes insturen.
 • Je zendt maximum 5 foto's en/of 1 filmpje in
 • Je zendt enkel de originele foto in (geen download van Facebook of Instagram screenshots), liefst met een hoge resolutie (300 dpi of min. 1MB/foto)
 • Je zendt enkel beelden in die je zelf maakte. Je bent m.a.w. zelf de auteur van de foto of het filmpje dat je inzendt.
 • Filters of (Instagram) effecten zijn niet toegelaten en ook zwart-wit foto's kan je niet inzenden.
 • Wat de filmpjeswedstrijd betreft, komen enkel gemonteerde filmpjes (max. 3 minuten) in aanmerking. Fotofilmpjes komen niet in aanmerking.
 • Enkel reels of tiktoks waarin Bouworde getagd wordt, komen in aanmerking.
 • Foto's en filmpjes inzenden kan tot vrijdag 13/10 (om 12u)

Deelnemen?

Je mailt via WeTransfer maximaal vijf foto's of een filmpje van hoogstens drie minuten naar stien@bouworde.be. Als titel kies je 'Foto- en filmpjeswedstrijd'. Je vermeldt in het bericht je kampcode, je voornaam en je familienaam.

Upload alleen foto's of een filmpje die of dat je zelf hebt gemaakt, waar je de auteur van bent.

Door foto's of een filmpje in te sturen, verklaar je je akkoord met bovenstaande voorwaarden en het wedstrijdreglement en geef je aan Bouworde toestemming om ze voor publicaties en voor promotionele doeleinden te gebruiken.

Klik hier om foto's/filmpjes in te zenden.

Instagram-wedstrijd

 • Deel je beste foto's openbaar met #Bouworde op Instagram
 • Tag ons @bouworde.vzw
 • Zo dingt jouw foto mee naar de titel van tofste IG-shot
 • Alle instagrambewerkingen en -filters zijn toegestaan

Jury

De jury bestaat uit Bouwordemedewerkers. Zij selecteren de winnaars in bovengenoemde categorieën en maken een preselectie van foto's die deel kunnen nemen aan de publiekswedstrijd.

Bekendmaking

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht na afloop van de wedstrijd (november). De winnaars worden ook bekend gemaakt via onze website, nieuwsbrief en socials.

Tips van de jury

De Bouwordejury is op zoek naar topkiekjes en -filmpjes. We verklappen je via enkele tips alvast wat ons hart sneller doet slaan!

Bekijk hier de vorige winnaars!

Door je foto's en/of filmpje in te zenden verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement.


Terug naar boven