Bouwordefonds

Bouwordefonds

Een vrijwilligersreis is niet voor elke jongere weggelegd. Daarom richtte Bouworde het Bouwordefonds op. Met dat fonds geven we Belgische jongeren uit gezinnen met een laag inkomen de kans om aan sterk verlaagd tarief deel te nemen aan een vrijwilligersreis. Zo willen we financiële drempels wegwerken en alle jongeren de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een unieke inleefreis.

Voor wie?

Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op een financiële tegemoetkoming van het Bouwordefonds. Een tegemoetkoming vraag je aan door te mailen naar Charlotte, vóór je kampinschrijving.

Solidariteitsbijdrage

Vanaf 2018 draagt elke deelnemer een steentje bij aan het Bouwordefonds. In het inschrijvingsgeld zit een kleine solidariteitsbijdrage verrekend. Vele handen maken licht werk en vele kleine bijdragen kunnen het verschil maken.

Bouwordefonds steunen?

Ook jij kan het verschil maken en dat kan op verschillende manieren:

  •  Je kan een totebag kopen die we ontwierpen en te koop aanbieden ten voordele van het Bouwordefonds. Ontdek ze hier!

  • Steunen kan ook door gewoonweg online te shoppen bij Cool blue, Collect&Go, A.S. Adventure, … via Trooper! Surf naar Bouwordes Trooperpagina, selecteer onderaan de winkel van je keuze en shop zoals gewoonlijk. Het kost jou geen cent meer, maar helpt ons enorm vooruit!

  • Tenslotte kan je ons Bouwordefonds steunen door te doneren. Dat kan zowel als particulier, bedrijf of als vereniging op: BE76 4317 1002 3495 met de vermelding Bouwordefonds, zonder fiscaal attest, gift.

Giften

Meer info over giften

Steun je liever een van onze vrijwilligersprojecten, dan is je gift welkom op BE76 4317 1002 3495 met vermelding: *kampcode*, zonder fiscaal attest, gift. De kampcode vind je terug op de kamppagina. vb.: MA2300, zonder fiscaal attest, gift.

Als je geen voorkeur hebt voor een specifiek project, kan je onze algemene werking steunen met de vermelding: algemene werking, zonder fiscaal attest, gift. Die donaties worden verdeeld over de vrijwilligersprojecten waarbij de financiële nood het hoogst is.

Opgelet: Giften op die rekening komen niet in aanmerking voor een fiscaal attest. Wil je wel een fiscaal attest, stuur dan een mailtje naar Charlotte en zij helpt je graag verder. 

Bedankt!

Bouworde vzw bedankt graag volgende sponsors en subsidieverstrekkers:

subsidieverstrekkers-2023

Terug naar boven