Vrijwilligerspool

Je bent goud waard

Is je vuur na je kamp niet gedoofd? Wellicht ben je een van de vrijwilligers met een hart van goud die staat te springen om achter de schermen iets voor Bouworde te betekenen.

De vrijwilligerspool bestaat uit gedreven jongeren die doorheen het jaar voor onze organisatie hun beste beentje voorzetten. Met planning, met interesse en met talent wordt er rekening gehouden. Of het eenmalig of tientallen keren is, dat doet er niet toe!

Waar mag je je aan verwachten?

  • Je deelt je ervaring tijdens een infoavond of tijdens een preparee.
  • Je begeleidt een workshop.
  • Je voert promotie door een stand op een beurs te bemannen.

Houd je het liever low-key? We zijn ook ontzettend blij met vrijwilligers die posts op sociale media delen of die zich als klankbord ontpoppen als er ideeën moeten worden afgetoetst.

We beseffen dat we met de vrijwilligerspool goud in handen hebben. Daarom zetten we de leden jaarlijks in de bloemetjes. Lol gegarandeerd!

Als lid van de vrijwilligerspool word je meer betrokken bij onze werking en heb je de kans om andere Bouworde-vrijwilligers te leren kennen. We gebruiken een WhatsApp-groep voor een vlotte interne communicatie (geen spam, beloofd! 😉).

Bijeenkomst vrijwilligerspool   

Ben je nieuwsgierig en wil je onze vrijwilligerspool beter leren kennen, dan zien we je graag op zaterdag 09/03 in ons Bouwordekantoor van 14u-17u.

We leren elkaar dan beter kennen en bekijken hoe je vrijwilligersengagement er kan uitzien. Het belooft gezellig te worden! Samen met de huidige vrijwilligerspool-leden werpen we een blik op het kampaanbod voor 2024 en genieten we van een lekker stukje taart.

Wil je het voor geen goud missen? Op deze pagina kan je je aanwezigheid bevestigen.

Voor vragen over de vrijwilligerspool kan je bij Pieter terecht: pieter@bouworde.be


Terug naar boven