Vrijwilligerswerk in 2025 - save the date

Dream - Travel  - Discover …. Volunteer!

Klaar om in 2025 als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een van onze projecten? Stip zaterdag 16/11/2024 dan zeker aan in je agenda. 16/11 trappen we een nieuw seizoen vrijwilligersreizen af en vind je het aanbod voor 2025 terug op onze website!

Keuze gemaakt? De inschrijvingen openen op zaterdag 23/11!

In november en december organiseren we ook tal van infosessies voor wie meer wil weten over onze organisatie en over vrijwilligerswerk. De exacte data are coming soon

In a nutshell

Zoek je vrijwilligerswerk in het buitenland of ga je liever als vrijwilliger in eigen land aan de slag? Het kan allemaal!
Doorgaans organiseert Bouworde vrijwilligerswerk voor jongeren op een 60-tal projecten in zo’n 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Als vrijwilliger mee bouwen aan een school of gezondheidspost, helpen de natuur te beschermen door te werken in een natuurpark of kies je voor sociaal vrijwilligerswerk (activiteiten organiseren voor kinderen, helpen in een centrum voor mensen met een beperking, …)? De mogelijkheden zijn enorm divers.

Snuister vanaf 16/11 door ons aanbod, kies voor vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw talenten en interesse en verruim jouw blik op de wereld in 2025!

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram, Tiktok of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Vrijwilligerswerk In 2025

Terug naar boven