Het leven van een stagiair bij Bouworde

26 maart 2023

Gedurende twee weken heeft Aylin het team bijgestaan. In deze blog vind je uit wat haar vijf hoogtepunten waren.

1. Vorming

Een stagiair bij Bouworde krijgt de kans om in de schoenen van een werknemer te staan. Ik heb er een vorming van KIYO, een ngo die voor kinderrechten strijdt, mogen bijwonen. Superleerzaam!

Het Leven Van Een Stagiair Bij Bouworde (1)

2. Thuis en op kantoor

Uiteraard dient er te worden gewerkt. Dat gebeurt zowel thuis als op kantoor. Ik heb me achter mijn bureau met voorbereidingen, met verslagen en met deze blog beziggehouden.

Het Leven Van Een Stagiair Bij Bouworde (2)

3. Prospectie

Opdat de vrijwilligersreizen goed zouden verlopen, gaat er op voorhand iemand naar projecten op prospectie. Zelf heb ik een kleinschalige biologische zorgboerderij in Werchter bezocht. Op de foto staat er een serre waarin er groenten worden geteeld.

Het Leven Van Een Stagiair Bij Bouworde (3)

4. Promo

Het is belangrijk om op plaatsen die aan de doelgroep van Bouworde kunnen worden gelinkt promo te voeren. Een leuke opdracht! Ik heb onder andere een affiche in een muziek- en dansacademie opgehangen.

Het Leven Van Een Stagiair Bij Bouworde (4)

5. Begeleidersweekend

Als voorbereiding op de kampen heeft Bouworde een begeleidersweekend op poten gezet. Tijdens workshops werd er allerlei informatie aan de aanwezigen gegeven. Ik heb met een evaluatie in spelvorm afgesloten.

Het Leven Van Een Stagiair Bij Bouworde (5)

Terug naar boven