Workshops

Ter voorbereiding van je vrijwilligersreis of gewoon uit interesse kan je bij Bouworde vzw terecht voor allerlei interessante workshops. De onderwerpen van de workshops sluiten aan bij onze werking, de bestemmingen of het soort vrijwilligerswerk dat we aanbieden. Van Houtbewerking voor beginners tot Marokkaans koken of Digital Storytelling… We hebben dit jaar weer heel wat boeiende workshops in petto!

Voor wie?

Onze workshopaanbod is een open aanbod: zowel jongeren die op Bouwkamp gaan, als andere geïnteresseerden binnen de leeftijdscategorie 15-30 jaar zijn welkom om bij te leren.

Hoe lang duurt het?

Onze workshops vereisen geen langdurig engagement. Een workshop bestaat uit slechts één contactmoment van enkele uurtjes.

Hoeveel kost het?

Wie niet op bouwkamp gaat in 2024, betaalt een standaarddeelname-prijs van €4. Voor Bouworde-deelnemers valt die deelnameprijs weg. Zij kunnen gratis deelnemen aan de workshops. Voor sommige workshops vragen we wel een kleine bijdrage voor de benodigdheden.

Ontdek via “meer info” wat je van de workshop mag verwachten en meer praktische info. Opgelet: een workshop kan enkel doorgaan als er voldoende deelnemers zijn. Daarom vragen we om je aanwezigheid te melden door vooraf in te schrijven.

Heb je een vraag of suggestie voor ons workshopaanbod? We horen het graag. Stuur een mailtje naar pieter@bouworde.be

loading-gif